Trenere

  • Pelle Fridell ( Trener Tennis Future barn – Hoved trener  og Sportslig ansvarlig)
  • Catharina Backer ( Ansvarlig trener for rekrutt gruppen – Trener 2 + igang med Trener 3 og Idrettshøyskolens topp trener kurs )
  • Hans Wilhelm Wangensten-Øye (Ansvarlig trener for Tennisskolen – Trener 2 kurs + flere års erfaring)
  • Mathias Baldesjo ( Trener for Tennisskole barn – Trener 2 kurs, tidligere leder for TS)
  • Britt Næss ( Ansvarlig Britts Damer formiddags tennis og Voksen Kurs Damer  Trener 3)
  • Alle våre øvrige hjelpe trenere har alle minimum gjennomgått Aktivitets Leder Kurs – og de fleste har Trener 1 Kurs

Pelle Fridell :

Topp 10 spiller som junior i Sverige.

Utdannet lærer på lærerhøgskolen i Gøteborg 1988.

Sjeftrener i Pixbo TK 1987-91

Aldersansvarlig gutter 16 Svenska Tennisforbundet 1988-91

Sjefs trener Heming Tennis 1991-1995

Privattrener Karoline Tidemand 4 Kongepokaler ITF rank 35 1995-97.

Hovedtrener Norges Tennisforbund 1997-2004

Davis Cup trener Norge 1999-2006

Sportsjef Norges Tennisforbund 2004-2007.

Privattrener for Stian Boretti over mange år og for Johan Skattum 2008- 2012.

Pelle arbeider som sportslig Ansvarlig i HTK på halvtid. Utover sitt engasjement på HTK er han Sportsjef på Wang Toppidrett og har trent en av Norges mest lovende juniorer Johan Skattum.

Catharina Backer er 30 år gammel. Har vokst opp som nabo til klubben og har spilt i HTK siden barnsben. Hun startet som time trener, mens hun tok sin master i historie, i Sept. 2012 og er nu ansatt som ansvarlig for Tennisskolen. Hun har et NM i double og har i flere år spilt på HTK’s damelag, før hun flyttet til Stockholm for å studerer – og hvor hun har jobbet som trener for både barn og voksne. Hun har nå tatt trener 2 kurs fra NTF samt flere andre kurs i USA (PTR). Er pr. dd. igang med Trener 3 kurs i NTF regi samt Idrettshøyskolesn topp trener utdannelse.

Brit Næss begynte å spille tennis da hun var 11 år. Hun har vært medlem av HTK siden da. Hennes meritter består av bl.a NM i mixed som 18-åring (med Tore Andersen). Hun spilte Nordisk mesterskap et par år senere (med Ellen Grinvold) og var doublefinalist NM (senior) på samme tid. Brit flyttet i 1979 til Tyskland med familien og ble rangert som nummer én på laget i Düsseldorf. Deretter hadde familien et lengre opphold i USA.

Brit har Trener 3 utdannelse fra NTF.

Hans Wilhelm Wangensten-Øye har også vokst opp som spiller på HTK, hans studerer på BI og har  vært timetrener for tennis skolen siden 2011. Han har nå trener 2 kurs og tar seg av barna på tennis skolen flere dager i uken. Han tar privat timer og voksenkurs. Ble leder for Tennis skolen høsten 2016.

Mathias Baldesjø kommer fra Uddevalla i Sverige. Han begynte att spille tennis når han var 6 år gammel. Spilte aktivt i Sverige fram til han var 18 år gammal. Har bodd i Frankrike og i USA der han trente snowboard. Interesser for utenom tennis; Snowboarding, Seiling, Naturen,venner. Har trener 2 kurs fra NTF, var tidligere ansvarlig for Tennisskolen i 4 år. Er nå ferdig utdannet sykepleier men jobber fortsatt hos oss 1 dag i uken.