Bauta Exit

Kjære HTK medlem

I går kveld stemte Bystyret i Oslo nei til vårt tennisanlegg på Midtstuen.  De fleste har nok fått med seg at Byrådet (AP,MDG,SV) i Oslo etter sommeren, snudde og ikke ville anbefale  våre planer om nytt tennis anlegg på Midtstuen. Det har i det siste har vært mye aktivitet fra klubbens side for å forsøke å snu dette. Men i går var det altså slutt. Det er trist for klubben, trist for bydelen, trist for Oslo, og ikke minst trist for de barna som skal vokse opp i vårt nabolag i årene som kommer. Det er stor idrettsglede i bydelen vår, – til tross for at vi ligger nederst på ‘støtte listen’ i tilskudd fra kommunen. Vi må ordne opp selv ser det ut til. Men ikke en gang når vi selv tilbyr å betale for et idrettsanlegg, får vi gjennomslag i kommunen(!) Det er lite vi kan gjøre med dette nå, annet enn å huske godt og lenge på hvilke politiske partier som sviktet oss og bydelen vår.

Klubbens ledelse har jobbet lenge med dette anlegget. Mange andre har også vært entusiastisk involvert og hjulpet prosjektet fremover. Både medlemmer og ikke HTK medlemmer. Det har vært et inspirerende engasjement fra mange kanter. Stor, stor takk til alle, – og takk for tålmodighet fra medlemmer, trenere og en hardt arbeidende administrasjon. Som klubbens formann, må jeg dessverre igjen beklage dypt overfor HTK medlemmene,  at vi ikke har lykkes med våre ambisjoner og planer om nytt tennisanlegg. Jeg er oppriktig lei meg for det.

Klubbens styre samles førstkommende mandag, for å se fremover, basert på de ressursene vi har i Bjørnveien 74. Vi er heldige som har vår flotte tomt, og vi kan sende gode tanker til de som for over 80 år siden var fremsynte og dyktige,  og skaffet oss denne tomten.  Vi har gode resurser i medlems massen, og nå skal vi se fremover.

Love you all

Holmenkollen Tennisklubb

Bjørne Byhring

901840109-Tennis-Ball-Mascot