De siste viktige Elite matcher Damer nå søndag 9/6 og Herrer mandag 10/4

Elite herrer 2019

Se hva Senior komiteen skriver om våre 2 Elite lag:

Kom og hei på HTKs Eliteseriens siste hjemme kamper  ! Damer kl 12 nå søndag mot Stavanger og Herrer mandag  kl 12 mot Snarøya – grillen er igang :

Det har vært travle uker for våre beste elitespillere. Årets NM lag er på oppløp siden, og vi har bare 2 hjemmekamper igjen i grunnspillet.

Våre damer har vært veldig skadepreget. Iherdig innsats av unge jenter gjør at vi har en sjanse til å holde oss i Eliteserien, hvis vi slår Stavanger hjemme på HTK søndag.

Jentene trenger masse tilskuere som heier de frem mot fornyet kontrakt. På laget har Lillian Gabrielsen og Anine Wilberg vist veldig bra tennis mot Norges aller beste.

Julie Holte er nesten restituert etter en lang skadeperiode, og unge Sara Lindeman ypper seg mot langt bedre rangerte spillere. Vårt nye medlem Julie Mathisen Strøm viste storspill før også hun ble skadet.

Vi har også hatt god hjelp av Margrethe Hals Svensson, Fredrikke Finne, Selma Odland og Mathilde Ljungblom.   Flotte jenter som viser at det vokser godt på jentesiden i HTK.

Herrene har til tider storspilt og senest på onsdag feide vi over Heming med 6-1. En stor HTK kontingent var tilstede og så herrene kjempe om sluttspill plass.

Vi ligger nå som nummer 4 og skal lørdag til Bergen, Paradis for å sikre sluttspill. Mandag har vi vår siste gruppespill kamp hjemme på HTK,.

Håper mange tar turen til Bjørnveien denne dagen for å heie frem herrene til sluttspillplass.

Gutta har nå 3 seire og 2 knepne tap 3-4. Men vi har virkelig spilt oss i form. Joachim B har slått alle Norges beste på 1 plassen, og er foreløpig ubeseiret.

Marin hadde en litt rusten start, men er nå tilbake i storform, og slo sist Fredrik Loven fra Heming i avgjørende sett. En stor seier.

Vårt nye stjerneskudd Felix Nordby har også vokst med oppgaven, på 3 singel, og er ubeseiret i de 4 siste kampene. Og han slo bl.a. Davis Cup spiller PA Anker på hjemmebane mot OTK.

Videre har Henrik Lindeman vist veldig gode takter, og Mikkel Baumann ble «Man of the match» da han reddet 3 matchballer mot OTK og sikret total seieren.

Kris Stahlberg, evighetsmaskinen, var innom mot Bryne, på hjemmebane, og bruket 40 minutter på å ordene en singel seier 6-0 6-0. Kris er nå klar for våre siste kamper og evt. sluttspill.

Mons Knudtzon har også spilt singel og double kamper og har seiere under beltet og er en viktig coach for alle på laget.

Til slutt må vi nevne Joachim Lien, som egentlig ikke skulle spille lagkamper i år. Men på 1 mai åpningen ble han overtalt til å ta frem racketen og har nå spilt seg i knallform, og vinner solide og viktige kamper på 4 og 5 singel.

I double har vi som vanlig brødrene Bjerke på 1 singel. De har slått nesten alle, bare et veldig knepent tap på et teppebelagt Ullern dekke, hindrer full pott.  De rangeres som et av Norges aller beste doublepar.

Nicholas holder et meget høyt double nivå og blir en veldig viktig brikke hvis vi når sluttspillet.

Da ønsker vi lagene lykke til i helgen og håper at mange finner veien til Bjørnveien for å se stor tennis og heie frem lagene. Det fortjener de!!

 

SR Komiteen:  Lars Erik Heibek og Morten Bjerke