DUGNAD HTK – NYT – TEAM WORK

Kjære HTK medlem .

Det drypper, sildrer og renner, men vi må nok beregne et par uker til før vi igjen ser den røde grusen på banene våre.

Men åpning blir det uansett den 1. mai ,selv om vi hvert år sliter for å klare datoen .
Grunnen er at vi er få hender som jobber beinhardt , og gjennomsnittsalderen vår  begynner nå å tære på effektiviteten så det holder .
Vi ønsker for all del å unngå kjempedyr outsourcing og har kommet frem til et forslag som vi tror kan bidra både til å klare banejobben mer effektivt og samtidig  løfte miljøet vårt .
På hver bane vil vi ha en ansvarlig med lang fartstid på banearbeid . Denne personen organiserer og «regjerer» sin bane ved hjelp av sine undersåtter som for eks. deg. På den måten blir man et team pr. bane. Ditt team begynner da på:
Dugnad fra ca. weekend 19/20 april og jobber mot å ha sin bane klar for spill  i god tid før åpning onsdag 1. mai.
Er man fem til sju hoder  pr. bane ,vil dette arbeidet gå som en lek ! Slå dere gjerne sammen – familier, spillepartners etc. Vi ser spesielt frem til at damene våre dukker opp og bidrar.

Vi fjerner bøss og blader, starter valsing (unntatt hallbaner), legger på toppsand og valser mer etter behov – før nett og linjer monteres.
Samtidig  tutler man ikke minst  med det kosmetiske. Slik at din bane blir «best in show». Altså mye arbeid tilsammen, men veldig overkommelig med et team pr. bane .
Utover i sesongen er du hele tiden tilknyttet din bane når det gjelder generell standard . Grustilstand, linjer,nett ,dommerkrakker (kuler), gjerde-standard (huller) ,maling ,ugressfjerning, søppeltømming , svamping etc. . Hver gang du er på anlegget  «TAR DU EN TITT OG BIDRAR LITT.»

En gang eller to pr. mnd. innkaller vi alle teamene ,evaluerer og har deretter en eller annen form for turnering eller trening som avsluttes med grilling etc på terrassen . Teamene kan selvfølgelig også organisere seg individuelt både bane og hyggemessig .  Eks .» Team Tom bane 4 inviteres til «BANESTELL OG SPELL MED NÅGO ATTÅTT I KVELD kl 20.»

Dessuten vil det bli nok å holde på med div. som  gressklipping etc. rundt om på anlegget generelt.
Slik ønsker vi å holde det gående gjennom hele sesongen mot avsluttende  høstdugnad i midten av september – år etter år.
Vi i banekomiteen vet at denne ordningen blir  bra  på alle måter  – ikke minst økonomisk .
Se listen nedenfor og meld deg på i dag!  Dette blir et løft for Holmenkollen  Tennisklubb!

Blir en leders  team «fullt» ,tillater vi å flytte deg over til et annet team .Det viktigste er et vi blir mange nok  totalt .
Derfor gleder vi oss til å se nettopp deg !

Mvh
Banekomiteen ved :
Arne Sartz-Knudsen , Morten Wold og styreansvarlig for bane/anlegg Tom Dahl
90038628                     99002346                                                              92225078

Her er ansvarlig listen .

Bane 1. Geir Wangensten Øye
Bane 2. Morten W.
Bane 3. Arne S-K
Bane 4. Tom D.
Bane 5.Jan J. Madsen
Bane 6.Peter Chr. Meyer
Bane 7. Trygg Thu