Fantastisk turnerings gjeng fikk gjennomført u/10 Turnering med over 90 deltakere !

Vått ble tørt. Etter en lang natt med tungt regn var det mange som trodde at dagens kamper måtte utsettes til langt ut på formiddagen. Men de hadde glemt lagånden og innsatsviljen til HTK folket. Kl 07.30 var de første igang med tørking av baner, FØR det hadde slutte å regne. Og i løpet av morgenen dukket det opp trøtte men målbevisste HTKère.Her skulle det tørkes og på det meste var det 20 ivrige sjeler som svampet, valset, kostet og organiserte. Og mot alle odds så var de første banen spilleklare mens brorparten av befolkningen satte seg til frokostbordet. Selv svømmebassengene på bane 1 og 3 ble tørket opp, og 11.30 var det spill på alle baner.

Tusen takk til alle dere som gjorde det mulig, og igjen viste at på HTK – der er det ikke noe som heter våte baner, der er det svamper og innsatsvilje og ingen er redd for å få litt sand under neglene. Også en enormt stor takk til vår fantastiske turneringskomite som har stått på i 3 lange dager for å gjennomføre utrolige 240 matcher. Det må nok være bortimot Norsk rekord for en weekend. I tillegg lagde de en utrolig vellykket tennisfest for våre minste.

De har fått masse skryt fra deltagere mfl – for en utrolig bra gjennomført turnering med både sportslig og sosialt fokus. Tusen takk til alle som bidro med god mat og kaker samt en kjempe innsats i kiosken fra både store og små. Vi kan være stolte av å være fra HTK!
SE FLERE BILDER FRA TURNERINGEN PÅ HTKs FACEBOOK SIDE !!!