Foreldre møte for Tennis skolen på HTK !

Du får denne e-posten siden du har minst ett ivrig barn på HTKs tennisskole.

Jeg vil minne om foreldremøtet på torsdag 23. oktober kl 19.00. Det er viktig at dere som foreldre vet hva barna gjør på trening og hvordan treningene er lagt opp, hvordan den forventede progresjonen er, hvordan man melder på de riktige turneringene, hvor mye de burde spille i ulike aldre og hva man som tennisforeldre må forvente seg å stille opp på, men også hva dere kan forvente av oss som klubb. Vi kommer til å gå igjennom hvordan HTK utvikler talenter, og hvilke muligheter vi kan tilby barna på ulike nivåer, både når det gjelder ambisjon, alder og ferdigheter (f eks hva som kreves for å komme med på HTK Rekrutt og senere også Tennis Future).

Derfor er dette møtet spesielt rettet mot de barna som spiller flere ganger i uken på Tennisskolen og som viser litt ekstra interesse for tennis, men som ikke ennå har begynt å spille så mange turneringer osv.

Jeg håper du som mottar denne e-posten skjønner at den er rettet mot akkurat deg og at det derfor er supert om du kommer på torsdag, men også at du svarer om du kommer eller ikke – helst senest på tirsdag 

Vi sees på torsdag kl 19! Ved spørsmål er det bare å ta kontakt!
Med vennlig hilsen

Catharina Backer
Ansvarlig for HTKs Tennisskole
47297303