Halloween Cup Gøteborg 2014 – Fantastisk turnerings helg !! LES !

For en innsats!

Vi reiste fra HTK torsdag kl. 16:00 med kurs mot Göteborg og det som skulle vise seg å bli årets store manndomsprøve for store og små.

Etter en lang biltur ankommer våre 18 lovende rekrutter Lisebergbyen hvor vi sjekker inn i nøkterne men hyggelige små hytter i området Stjärnbyen. I samlet tropp avslutter vi dagen med pizza på stedets lokale pizzarestaurant.

Til tross for en relativt sen aften i nye omgivelser, møter alle glade, fornøyde og motiverte til frokost kl. 06:45. Etter en rask matbit er det tid for innballing og oppvarming, alt går strøkent!

Første match går av stabelen kl. 14:00 og det går deretter slag i slag frem til siste match som avsluttes kl. 23:30. Dagen kan oppsummeres med imponerende lite klaging til tross for mye venting, noen få tårer, og ubeskrivelig mye support til hverandre. I det hele tatt 18 fantastiske tennisspillere på alle måter som for øvrig også talte score på svensk! femton lika, tretti lika, förti lika, fördel serve och bollen slickade linjen;-)

Dagen etter starter feltet litt spredt og U12 startet noe tidligere enn U10 som seg hør og bør. Første match starter kl. 08:00 og siste match avsluttes kl. 21:00 med kake, gaver og bursdagssang for Fredrikke Finne som fylte 10 år. Hurra for deg som fyller ditt år…..

Av de som kom videre til sluttspillet, startet siste dagen med Henrik Lindeman, Ina Goulignac, Anders Ulven og Julie Holte. Team Thoresen tok seg helt til kvarten i generasjonsdouble. Alle spilte flotte kamper og Julie tok seg helt til finalen og vant overlegent. Imponerende!! fördel serve;)

Tilsammen har vi spilt godt over 100 matcher på 3 dager. De generelle tilbakemeldingene fra det svenske tennismiljøet er utelukkende positive hva gjelder oppførsel både av og på banen, foreldre og spillere, med veldig få unntak.

Tusen takk til Catharina, Erik og resten av administrasjon/styre i HTK for en, på alle mulige måter, fantastisk hyggelig og lærerik tennishelg for alle.

Vi kommer definitivt tilbaks nästa år!

Hilsen alle foreldre og våre rekrutter.
Det har vært en glede i dag å få så mange hyggelige tilbake meldinger fra flere kanter –  om at dere alle har hatt en super opplevelse !! Takk til alle barna som alle har fått supre skussmål i oppførsel og som har spilt så bra og vært flinke til å ta vare på hverandre ! Dere er en super gjeng !

Til alle spreke foreldre som stilte opp til weekend tur med gjengen – og deltok i generasjons double , sier jeg hjertelig takk og skjønner at jeg gikk glipp av en fantastisk tennis helg , jeg må være med neste gang !!! Til slutt og ikke minst er jeg stolt av våre trenere Catharina og Erik som har lagt masse tid og arbeid ned i å gjennomføre denne turen, og vi er så heldige å ha dem på laget !! Heia HTK!!

Inger