HTK Avlyser all trening på HTK og OTA inntil videre:

Kjære HTK Medlemmer !
Holmenkollen Tennisklubb har i tråd med NIF og helsemyndighetene sine anbefalinger besluttet å avlyse all organisert trening for sine medlemmer fra og med i dag, torsdag 12. mars. Dette gjelder alle våre trenerstyrte aktiviterer; Tennisskolen, Britts damer, Voksen kurs, Tennis Future og Privattimer.

Alle planlagte camper og aktiviteter før påske er også kansellert. I tillegg avlyses vår NC u/16 jenter på OTA.

Vi vil idag torsdag holde åpent for de barna som ikke kan gå hjem eller som på annen måte ikke har fått beskjed om at treningen er avlyst i dag. Vi ser helst at barn på AKS Slemdal/Holmen forblir på skolen!! Dette gjelder kun for anlegget i Bjørnveien. Info vedr TF, se mail fra Pelle.

Vi kan ikke på nåværende tidspunkt si når aktiviteten vil bli startet opp igjen, men vil i første omgang gjelde frem til mandag 30. Mars, lik andre idrettslag. Dere vil få beskjed om karantenetiden utvides til etter påske. Vi kommer til å følge NIF samt FHI sine anbefalinger !

Boblen vil foreløpig være åpen for spill på abonnements timer og for booking av strøtimer MEN vi anbefaler færrest mulig spillere på banen for å unngå for høy tetthet av folk.

Klubbhuset vil være stengt etter kl 10.00 Fredag morgen og foreløpig frem til 30.Mars. Hele klubbhuset rengjøres Fredag mellom 07 og 10.