HTK er klare for finale i NM lag Elite på Frogner Tennis lørdag 15/6 kl 12.00

HTK´s elite lag  storspilte i går mot Stavanger, og er klare for NM lag finale på Frogner tennis nå på lørdag 15 juni kl 12.00.

 Etter en tung regndag ble det besluttet  at NM semifinalene mot Stavanger måtte trekke inn på OTA. Vi var usikre på om dette var en fordel for HTK, men den tvilen ble gjort til skamme.

 Vi startet med 2 doubler.

1ste  double med brødrene Bjerke. De fikk en tøff match mot Holmstrøm/Sulen, men var det hakket bedre og sikret 7-5 7-5 seier. De har nå vunnet 7 av 8 doubler og leverer igjen når det kreves som mest.

Til tider stor applaus fra tribunen, etter mange strålende dueller.

2ndre double skulle vise seg å bli nok en høydare. Vi hadde satt opp Mons Knudtzon/Joachim Lien og de møtte Cesar Johanson/Gjerdåker. Våre gutter startet nølende, og 1 sett glapp 6-2. Men så snudde det.

Mons løftet spillet og Joachim L fulgte på . Vi vant andre sett 6-2 , og så oss ikke tilbake i super tiebreak. 10-4 til gutta og grunnlaget var lagt for sluttseier etter 2 -0 etter doublene.

 Så skulle singlene i gang. Vi stilte med Joachim B, Marin, Felix, Mikkel og Kris Stahlberg i den rekkefølgen. Og det så ut som om gutta konkurrerte om å bli først ferdig.

Og vi spilte stor tennis på alle baner. Felix ble først ferdig etter feilfri tennis. Felix feide Marcus Sulen av banene 6-2 6-0. Fantastisk å se hvordan Felix har spilt på seg selvtillit i lagkampene og vokst som tennisspiller.

Fra en forsiktig start i Frognerparken, til en klippe, med selvtillit og utrolig spillestyrke i går.  Da var det 3-0 til HTK. Og på tribunen kunne vi konstatere at vi tok 1ste sett på alle 5 singler. Dette måtte jo gå!

Så ble det hele avgjort da Marin ga Gjerdåker en leksjon i innendørs tennis. Marin vant 6-2 6-2, og vi var i finalen.

 Stavanger skulle hjem med fly, så de trakk seg fra de 3 siste kampene. Joachim B ledet da 6-4 2-1 mot Holmstrøm.

Mikkel hadde storspilt mot Cezar J og hadde første sett var opp 3-1 i andre. Den kampen hadde han vunnet, og det var en stor seier.

Og Kris kjempet inn 1 sett og 2-1 i andre mot Erik Bogen.

Vi vant 4-0 i de offisielle papirene. Det vill blitt 7-0 hvis vi hadde spilt ferdig var alle HTK fans overbevist om.

At vi skulle vinne alle kamper var utrolig gledelig, og nå ser vi frem mot finale på lørdag 15 juni kl 12.00 i Frognerparken. Motstander er Paradis fra Bergen.

Vi gleder oss til avsluttingen på årets eliteserie!!!

 Seniorkomiteen v/ Lars Erik Heibek og Morten Bjerke