HTKs Julebrev til Medlemmer Desember 2020

  FORMANNENS JULEBREV                                                                                                                    Desember 2020

Kjære HTK medlem.

Covid-året 2020 er på vei ut av historien. Det ble et bratt år på mange måter. På sen-vinteren ble Norge midlertidig stengt ned. Også HTK. Vi befant oss alle i en usikker periode med lite tennis. Heldigvis slapp vi ut av ‘isolasjonen’ da det ble varmere i været, og vi kunne møtes på banen igjen.  Samtidig gikk klubben og ventet på at Byrådet skulle behandle vårt planlagte tennisanlegg på Midtstuen. Stor var skuffelsen, da vi fikk beskjed om at Byrådet ikke ville anbefale et tennisanlegg på Bautatomten. Nye medlemmer av Byrådet hadde andre meninger og våre planer ble stoppet. Vi gikk inn i en hektisk periode med mye lobby, møter og aktiviteter for å forsøke å snu dette, før Bystyret skulle stemme. Det gikk dessverre ikke, og MDG vant kampen. Punktum Finale. Mer en 10 års arbeid fra mange frivillige gikk tapt. Trist for oss. Trist for bydelen og Norge.

Så kom Covid bølge #2, og vi ble igjen nedstengt og ‘isolert’ for å beskytte oss fra smitte og virus, og det er vi fremdeles. Året 2020 vil ikke bli glemt med det første, selv om det kanskje det er nettopp det vi burde gjøre.

Uansett, i HTK må vi begynne å tenke nytt, og styret ser på alternative planer. Vi er heldig som eier år flotte tomt i Bjørnveien, men vi har vært forsiktige med vedlikeholds kostnader grunnet Bauta planene. Nå får vi ta igjen det forsømte, og ruste opp anlegget der det trengs. Tomten vår er ca.8 da, og på sikt kan det også være utviklingsmuligheter i Bjørnveien 74.

I mellomtiden ønsker styret og jeg alle HTK medlemmer en smittefri og God Jul.

 

Med vennlig hilsen

Bjørne Byhring

Formann i HTK