INFO HTK BANER, BOBLE og KLUBBHUS:

Kjære Medlem.

Nå nærmer høsten seg med stormskritt og HTK ønsker å sende ut litt info vedr baner, klubbhus, boble mm.

Vi ber fremover at Medlemmer går inn på HTKs hjemmeside og følger med på nyheter der- vi ser at meget få får med seg de mailene vi sender ut – så vil derfor legge ut almen INFO på HTK’s hjemmeside: www.Holmenkollentk.no

Baner ute: Man er nå i gang med graving/ fjerning av all grus og masse slik at baner blir klargjort til drenerende spesial asfalt som skal legges nå før vinteren, slik at selve Red Pluss dekke kan legges ferdig asap mars/ april neste år.

Vi beklager at det blir noe støy i denne perioden. Vi vil takke alle de som har støttet med gaver til dette prosjektet og spesielt til Eckbo’s legater som har gitt oss en meget generøs donasjon.

Baner i Boblen: Boblen er nå oppe og ledige timer ligger ute på «Sporty» booking system, nytt er at vi foreløpig forbeholder det som er ledig – kun til våre medlemmer. Hvis vi ser at lite bookes vil det bli mulig for ikke medlemmer å booke, men til en høyere pris. Vi vurderer dette i løpet av de neste ukene. Baner er åpne kl 07.00 – 23.00 Hele uken.

Nytt Plexipave dekke er ferdig, dessverre mangler vi et spesial kunstgress som skal legges mellom banene, derfor ser det litt provisorisk ut inntil leveransen som er forsinket kommer. Vi beklage dette.

*HUSK kun innendørs Tennissko kan benyttes – IKKE JOGGESKO ! SKO SKAL VÆRE RENE !!

*Kast søppel i dertil egnet dunk og det samme gjelder flasker – begge dunker er merket! (Ballrør i flaske boks og spesielt snus i søppel, ikke på gulvet )

*Det ikke lov med hunder i hallen!

*Foreldre må gjerne følge sine barn til trening, men det er trangt i boblen, vi ber foreldre venter utenfor eller i klubbhuset.

*Det er mye lyd i hallen, så hold stemme nivået lavt, ta hensyn til de som spiller på nabobanen.

Klubbhuset:

*Kiosken er åpen for barna kl ca.14.30 -18.00 man til tors. Fredag er den stengt.

*Foreldre og barn kan benytte stuen, men med avstand.

*Toaletter og Garderober og Dusjer er åpne. Men vil stenge hvis Korona tall stiger igjen.

*Man kan nå leie klubbhuset enten til bursdager eller annet – antall personer styres av Korona regler. Send forespørsel til meg. Medlem@holmenkollentk.no

Husk at vi stadig har en del Korona tilfeller i Oslo og man må derfor fortsatt holde avstand og benytte seg av all Antibac’en som står over alt på anlegget!

Klubbhusets hoveddør åpner kl. 8.00 hverdager til 22.30 og Lørdag/Søndag fra 9.00 – 21.30.

Husk vi har Alarm i tidsrommet hvor klubbhuset er stengt!