INFO om HTK hall prosjekt Midtstuen:

Kjære HTK medlem!

Her kommer en oppdatering vedr. vår hallprosjekt på Bautatomten. Saken har ligget stille hos Plan og Bygg etaten nå i rundt et år. Den er ferdig behandlet, men dessverre velger etaten stadig å bytte saksbehandler, og vi har nå for litt siden fått beskjed om at den 3. i rekken er satt på.  Han sier han må sette seg inn i saken, men at han har mye annet å gjøre før han får tid til dette (!)  Vi har ikke mye medvind fra denne etaten. Det er greit at de er motstander av prosjektet, men deres jobb er å tilrettelegge dette for våre by politikere. Det er de som skal gi tommel opp eller ned. Vi er fornøyd med at det er de samme nøkkelpersoner som sitter som Byråd for Byutvikling, Hanna Marcussen og Byråd for Sport og kultur, Rina Mariann Hansen. Begge disse politikere har støttet vårt prosjekt, og vi håper de fortsetter med det. Fremdeles er det også vårt inntrykk at alle våre bydelspolitikere heier på Tennishallen på Midtstuen, og vi får god støtte fra ulike partier.

Så får vi bare vente, og vente…

Vi har laget en film som viser og forklarer prosjektet.  Denne finner dere på HTK hjemmesider eller på youtube : Nye HTK hall YouTube film

Denne er det bare å dele med så mange som mulig   Håper dere liker filmen.

Om kort tid vil vi også sende ut en medlemsundersøkelse. Formålet er å forbedre både HTKs tilbud og kvalitet. Vi håper flest mulig vil delta. Ha en fortsatt god høst ‘alle i hopa’.

Vennlig  hilsen

Bjørne Byhring

HTK formann

Holmenkollen Tennis Klubb