Info om kurs Tennis skolen sendt til alle medlemmer

Hei alle sammen!

Håper dere har hatt en fin sommer!

Nå nærmer det seg oppstart for en ny innendørssesong!

Vi starter opp mandag 17. august med samme tider som før sommerferien. Disse gamle tidene gjelder frem til fredag 28. august, og er inkludert i kurset fra mai og juni.

Nye kurs starter mandag 31. august og varer i 30 uker, altså til slutten av april. Se vedlagt informasjon. De første ukene vil treningen som settes opp til å være på Oslo Tennisarena (OTA) foregå på HTK. Mer informasjon om dette blir gitt til de aktuelle spillerne.

 Påmeldingsfristen er onsdag 19. august. Meld på når dere vet skoletider og evt. tider til andre aktiviteter som kan krasje med tennistreningen.

Etter dette kan vi ta inn spillere i ulike grupper hvis det er plass, men det er rekordmange som vil spille mye i år, og kapasiteten er dermed litt presset i visse grupper. Vi gjør så godt vi kan for å gi best mulig tilbud til alle, og tar hensyn til flest mulig ønsker om dager og tider. Det er likevel ikke sikkert at vi får dette til 100 %. Vi setter derfor stor pris på fleksibilitet hos dere når dere melder på. Skriv gjerne flere dager og tider som kan passe, så er sjansen størst for at vi får til et opplegg alle er fornøyde med. Det er en ganske stor og vanskelig kabal som skal legges.

Vi kommer til å ha trening i boblen på HTK, men også en del på Oslo Tennisarena på Hasle. Dette gjelder primært turneringsspillerne (de som er født i 2006 og tidligere), men det kan også være aktuelt for andre grupper blant de som er født i 2003 og tidligere. Det er også planlagt trening på søndag ettermiddag/kveld.

Søndag står ikke som et alternativ i påmeldingen (skal se om jeg får endret det), men skriv gjerne om dette passer/ikke passer i kommentarfeltet når dere melder på.

For de aller yngste årsklassene har vi stor kurskapasitet, så spre gjerne budskapet til de som er født mellom 2010 og 2007.

Se https://holmenkollentk.no/htks-tilbud/htk-tennisskole/ for påmelding. Husk at alle som går på kurs hos oss må være medlemmer av HTK, og vil man ikke lenger være medlem av klubben må man meldes ut skriftlig før 31. desember for ikke å bli fakturert for et nytt år. Utmelding skjer på e-post til medlem@holmenkollentk.no

Vi fortsetter hentingen med taxi på ulike skoler. Fakturering for dette skjer separat, og vi deler kostnaden mellom alle som benytter seg av ordningen. Det er også mulig å få til felles kjøring til OTA. Kommentarfeltet i påmeldingen kan benyttes ved interesse for henting på skolene.

Vi i trenerteamet gleder oss til nok en fin innesesong!

 Med vennlig hilsen Catharina Backer – mobil 47297303

Ansvarlig for HTKs tennisskole og Tennisskolerekrutter