Julebrev til HTKs medlemmer – Julen 2015

GOD JUL OG GODT NYTTÅR TIL ALLE HTK MEDLEMMER !

Her er litt info om klubben når vi nå nærmer oss slutten på 2015:

2015 har vært et aktivt år på HTK,
Tennisskolen er større end noen gang og vi har fler og fler spillere som hevder seg i sine aldersklasser og mange helt nye medlemmer på tennisskolen helt ned i 5 års alder.
Vår turnerings gjeng er blitt en god sammensveiset gruppe som er blide , glade, høflige og dedikerte barn, jeg får mye skryt av dem når de er ute på turnering, camper og turnering i utlandet – spesielt den yngre gjengen har vært på flere turer i år. Vi har en gruppe som nå er på vei til college neste år og de er super flinke til å inkludere alle de yngre og tar godt vare på dem. De er Gode ambassadører ! Tennis skolen er også større end noen gang – mange barn fra 5 og oppover som spiller alle dager også søndager – en livlig og lærevillig gjeng !!
Vi er heldig på HTK å ha så dedikerte trenere som står på !! Og en stor gruppe ungdom som hjelper til som både hjelpetrenere og hjelper meg med å holde kiosken i gang ( den er nå åpen hver dag unntatt – fredag – også nå i innendørs perioden).
Britts Damer holder koken – en hyggelig, morsom og frisk gjeng med damer som holder seg i form! På herre siden er det startet noe de kaller «Torsdags slicen» I utendørs sesongen spilles det doubler og grilles fra kl 20 og utover – et supert initiativ !

Vi har mange frivillige som bidrar i sine komiteer og takk og pris for dem – ellers hadde vi ikke vært en velfungerende klubb.
Banemannskapet sørger for et flott anlegg med baner som er pleiet og gode på tross av en del slitasje. Vår vaktmester Morten DS steller med alt det grønne og holder så godt han kan orden på baner. Vår boble hall kom opp i år uten for mange problemer med teppe og fukt. Vi har forsøkt å få tidsinnstilt ur som styrer lyset til å slukke kl 22.30 – men dessverre har ingen klart å endre dette(selv ikke elektriker) – så dessverre så slukker lyset kl 22.15. Husk at dør til klubbhus låser seg automatisk kl.22.30 når alarmen går på.
Vi har en aktiv junior komité som har bidratt til at vi levere et så godt produkt som mulig på treningsfronten.
Arrangements komiteen har arrangert mange meget vellykkede turneringer i år og har fått velfortjent skryt av oss og mange foreldre utefra.
Fest komiteen er i full gang med å arrangere HTKs 80 års jubileum og vi gleder oss til å se mange lørdag d.30 januar 2016. kl. 19.00
Håper at flere av våre spillere/ungdomsgjengen kommer og feire med oss – flere er nå påmeldt, så det ikke er bare trenerne som kommer. Pr i dag er det ca 100 påmeldt. Absolutt deadline for betaling og påmelding er 8.1.2016 !!

Ny bok skrives om Tennisens historie i Norge – kan bestilles her:
Her kan boken bestilles: På linken under ligger al informasjon om dette bok prosjektet «Vår felles tennishistorie».
Vi oppfordrer alle tennis interesserte til å bestille denne, HTK har allerede forhåndsbestilt 25 bøker og med noen flere i bakhånd.
Håper at dere medlemmer vil være interessert i å kjøpe en bok – koster 395,- . En fin gave !! Les mer her !
http://www.tennis.no/norsk-tennishistorie-endelig-samlet-mellom-to-permer/  

Vi har nå fått donert en hjertestarter – noe vi takker De Blå Tulipan Damer og Rådet i HTK for! Alle trenere har fått opplæring i bruken av denne og vi vil rett over nyttår følge opp, slik at alle komitemedlemmer og styremedlemmer også får en innføring i bruken. Den er meget enkel å håndtere og det er bare å følge de muntlige instrukser som blir gitt når du åpner den. (Den står i stuen oppe på glass skapet.)

Vi har i år gjort flere avtaler som tilgodeser våre medlemmer.

Nytt er «MAGNAT» som tilbyr rabatterte priser på trenings medlemskap og medisinsk oppfølging på deres trenings senter og lege senter på Skøyen (se vedlagt avtale for alle medlemmer her). Billig medlemskap – rabatt på fysio og en gunstig avtale for våre konkurransespillere som får helt tennisspesifikk oppfølging som er meget viktig for deres fremgang og viktig i forhold til skade forebygging. Her er et tilbud for unge og eldre medlemmer – les vedlegget –
Tennis Future og rekrutt foreldre får eget tilsendt skriv om et skreddersydd tilbud til deres barn.

Muskel klinikken som har institutt på OTA har vi også fått avtale med – opplysninger om dem står på vår hjemmeside under medlemskap – les alt der. www.holmenkollentk.no

A.Sport fortsetter med å gi 15% på alt utstyr som de skaffer og de har nå en fin butikk på OTA som er åpen fra kl.10.00 – 22.00. Se hjemmeside: www.tennisbutikken.no

Neste år blir en utfordring for HTK når bygg av ny skole på Storebrandtomten setter i gang 1.3.2016.
Vi må beregne at vi får meget få parkeringsplasser til rådighet og evt. i nødsituasjoner ta i bruk baksiden av klubbhuset og alltid parkere ned mot Løkkaskogen. Vi får mye tungtransport inn og ut av Bjørnveien. Men verst er det, at de skal sprenge over lang tid ( fra ca.medio April – ultimo August og ikke bare midt på dagen) – dvs. mange forstyrrelser i forbindelse med sprenging. NorConsult har tatt bilde av alt innvendig og utvendig av bygg i nærheten og de skal komme etter nyttår og ta foto av boblehall med støtte muren. Sprengnings måler er også påmontert klubbhuset.
Vi mister også 4 baner som har vært verdifulle for oss og må derfor flytte en del trening ned i Frognerparken fra 1.mai 2016. Dette gjelder også lagkamper, som pga forstyrrelser rundt bygging og sprenging, må spilles som bortekamper eller i Frognerparken. Vi håper dere alle har forståelse for at vi befinner oss litt i en «force majeure» situasjon her og håper at vi alle kan tilpasse oss denne utfordringen. Vi vil gjøre så godt vi kan, for å få tilpasset bane tilgang for alle.

Mye info på slutten av dette året ! Ønsker dere alle en Riktig God Jul og alt godt i det nye år !!
Mange jule hilsener
Inger

P.S. Glem ikke å støtte klubben din via Grasrotsandelen se link: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/
Du kan også støtte ved å bestille toalettpapir og kjøkkenrull via www.postidrettshjelp.no
Eller ring idrettshjelp på tlf. 22-17 40 30!!