Julehilsen fra HTK

Formannens Julebrev 2016. Desember 2016.

Kjære HTK’ere.

Et nytt år er på vei ut i historien, og vi bretter opp armene for å ta imot det nye året 2017. Dette blir et viktig år for klubben vår, fordi jeg er nå bombesikker på at vi nærmer oss en avklaring på vårt Hallprosjekt ved Midtstuen. La meg få oppdatere deg;
Med en avklaring, mener jeg at vi i nær fremtid vil få vite om Oslo Kommune kommer til å gi oss anledning til å bygge et nytt anlegg på Bautatometen. Utfallet er altså fremdeles usikkert, men en avgjørelse kan vi forvente. Det er da noe!
I snart 6 år har vi vært frem og tilbake i det kommunale systemet, og nå er vi altså i hendene til det nye, 1 og ½ år gamle Byrådet. Det er Byråd for Byutvikling som skal avgjøre vår skjebne. Denne byrådsposten tilhører MDG, og sammen med AP er det de som har den viktigste stemmen i kurven. Men både Høyre, FrP og Venstre er med, og tro det eller ei, vi har en god følelse på at de alle sammen ønsker at HTK skal gjennomføre sitt prosjekt. Vi tror de har forstått at dette ikke bare er en tennishall, men at prosjektet blir en Tennis Bauta for Oslo by, dersom vi får realisert i henhold til planene.

Hvorfor har det tatt så lang tid for det nye Byrådet å bestemme seg? Nye mennesker har måttet sette seg inn i saker og ting (ikke bare vårt prosjekt), og det har vært litt usikkerhet rundt bekken. Dette er nå justert og saken har nettopp vært på en’ begrenset høring’. Denne var over 30. November, og saken er nå tilbake til Byrådet for endelig avgjørelse. Vi venter nå alle i spenning, og vi kan love at det ikke skal gå mange minuttene etter at vi vet svaret, før dette sendes til HTK medlemmene.

Jubileumsåret 2016 har vær bra for klubben. Vi hadde en stor fest i januar. Denne overgikk alle kjente klubb fester både i antall, gjester og gode taler. Ellers er det full rulle på HTK Tennisskole. Vi tar stadig flere barn ut i tennissporten og underskogen av talentfulle HTK barn og ungdommer er oppløftende. Flere håpefulle HTK mestere er på vei!

Flere av våre unge tennisspillere er nå gått over i seniorklassen og noen har reist ut av landet for å studere i USA med tennis scholarship i ryggen. Klubben syntes det er svært hyggelig og meningsfullt at vi har lagt grunnlaget for at nettopp våre unge spillere kommer seg ut i studier og at tennisen har vært viktig for deres videre suksess.

Ellers styres klubben effektivt av Inger og økonomien er under kontroll for tiden.
Takk til alle frivillige som har jobbet på baner og anlegg, og sørger for høyt nivå på vårt tennisanlegg. Takk til trenere og administrasjon som holder den daglige flyten gående i godt tempo.

God Jul alle sammen.

Bjørne Byhring
Formann i HTK