Litt info vedr ny sesong Høst 2019:

Her er litt praktisk info fra HTK:

* Alle kurs starter nå fra mandag d. 19/8 – samme kurs tider som før sommer ferien.  Info om Kurs fra 2/9 og fremover er sendt ut fra Tennis skolen og Tennis Future for en stund siden. Påmelding til Tennis skolen er på HTKs hjemme side, Voksenkurs er påmelding også på hjemmesiden . Vedr Tennis Future så skal mail gå rett til Pelle. Siste påmelding er senest Onsdag 21/8 kl 23.00 for TS og Voksen kurs. 
Pelle skal ha beskjed kjapt etter mottak av timelister MAndag !!
Britt starter sine kurs mandag og der er det meste på plass for innendørs sesongen – om spørsmål kontakt Britt, bnaess@hotmail.com. 
Boblen åpner for spill inne ;Mandag d. 16/9.
 
* Pass på Parkering fremover. Det er fortsatt mulig å parkere fra bak klubbhuset og rundt hjørnet på høyre side når man har Holmen skole på venstre. IKKE PARKER FORAN VÅR SIDE AV VEIEN OVERFOR SKOLEN- Dere vil FÅ BOT.
Hold øye med skilting – det vil komme skilt i nærmeste fremtid med parkering forbudt frem til kl 17, slik at man må Parkere i Gaupefaret eller Vassfaret frem til kl 17. Dog vil det være mulig å parkere i weekender. Vi vet ikke når dette skjer. KJØR FORSIKTIG !!! MANGE BARN OVER ALT !
Vennligst respekter vår ADMIN. Parkeringsplass – det fungerer dårlig når trenere ikke får satt fra seg bilen når de skal jobbe! 
Det blir nå litt flere baner til spill Tirsdag og Onsdag  fra kl 15.00 . De siste LAGKAMPER spilles 22+ 25+27+28 og 30. August !
* Kiosken vil være åpen fra denne weekend av og frem til 13/9 kl 15.00 til 20.30
( MEN Kiosken er ikke åpen ved regn i weekender eller kvelder etter kl 18 )
* Bane 3 er under vedlikehold – Bane / Anleggs gruppen jobber med å forbedre dreneringen, slik at den er stengt fremover !
* Vennligst HUSK å stenge hoveddør og skyvedør på kvelden –  om de står åpne.
Vi stenger dem når vi går fra kontoret, men det skjer at andre åpner – VIKTIG AT disse 2 innganger til klubbhuset er STENGT!!