NTFs hederstegn i Sølv og Gull til denne HTK gjengen:

HTK er stolte av at denne gjengen som har bidratt med så mye over så mange år som nå har mottatt Norges Tennis Forbunds Hederstegn i sølv !
Britt Næss- Morten Wold og Tom Dahl !
Britt fikk hederstegn i sølv for sin enorme bidrag gjennom mer end 50år til å gjøre HTK til en sosial arena for alle nivåer og aldre og ikke minst skapt våre
«Britts Damer» som er en av grunnsteinene i HTKs bredde trening med 75 damer i alle aldre.
Morten og Tom har begge bidratt i frivilligheten i over 50 år. Morten har lagt ned utalllige dugnads timer på våre baner samt anlegg, for ikke å forglemme at han har vært med på å sette opp HTKs bobler ( var tidligere 2) i flere år sammen med resten av dugnads gjengen. Han har vært her tidlig og sent for å ha banene i tipp topp stand til turneringer.
Tom har også vært frivillig og aktiv i over 50 år, sittet i styre og komiteer og med en utrettelig innsats for at HTK fremstår med flotte gressområder( både her og på Storebrand) og baner som er i perfekt stand. Han har inspirert alle i dugnadsgjengen til å ta vare på hele anlegget og at det fremstår som det gjør idag på tross av sine 82 år. Tusen takk !!!!


Morten Bjerke mottok NTFs hæderstegn i Gull for sin innsats i nærmere 40 år – ikke bare for diverse arbeide i styre / komiteer og dugnader på HTK, men også for hans innsats for norsk tennis i forhold til Veteran/ GP turneringen på Gausdal i over 30 år. Starten på Future turneringer i Norge sammen med NTF og Tony, samt hans ihærdige jobb for i redde OTA anlegget fra å bli solgt til turnforeningen.