RESULTATER NM LAG U 18 DESEMBER 2012

   

Nm Lag u 18. 2012:

I pike klassen spilte Alexandra Borg, Lillian Gabrielsen og Elisabeth Øiulfstad. Vi hadde Bye frem til kvartsfinalen der Njård ventet. Etter en meget jevn kamp stod HTK med seier med 3-2,der dobbel seieren av Alexandra og Elisabeth og Lillians avgjørende singelkamp skilte sig ut.

I semifinale ventet stor favorittene, Nordstrand. Vi tapte til slutt med 3-2 i kamper men jentene spilte med stort fighterhjerte og Alexandra fikk revansje mot Pauline Jahren og var i ledelsen mot Melanie Stokke i siste kampen da Stokke trakk sig.

Totalt sett en meget bra 3.plass hvilket lover godt for fremtiden, for det unge HTK laget.

I gutte klassen spilte Noah Hajdu, Karl-Erik Wangensten og Wilhelm Wiese. I kvartsfinale mot Nordstrand var guttene i ledelsen 3-0 i kamper. Tross trøtte bein, siden vi kom rett hjem fra treningsleier i Tyrkia, og tiden til søvn og restitusjon ikke var tilstede.

Semifinalen mot topp seedet Stabekk blev det en tøff og jevn kamp der HTK guttene spilte opp mot sitt beste og vant en meget meritterende 3-2 seier. Dobbelt seieren med Noah og Wilhelm mot Ellefsen – Karamehic og Noahs seier mot Nils Ellefsen var nøkkel kamper.

I finalen mot Heming blev det tap 0-3. Karl-Eirik  tapte klart mot Johan Skattum og Noah en jevn kamp mot Lehfeldt der han hadde 6-5 og break, men det blev tap 9-7. I dobbel var det dessverre ett motsvarende scenario der HTK gutta hadde break opp vid 5-4, men klarte ikke att holde konsentrasjonen helt inn.

Totalt sett en flott innsats av våre elite juniorer og vi beviser att vi tilhører toppen i Norsk Juniortennis u 18 år pånytt.

Hilsen Pelle F.