Sommer Hilsen med Info til alle medlemmer – GOD SOMMER!

HTK ønsker alle medlemmer en god sommer !

Etter en vellykket og hektisk utendørs sesong og tennis leir er det nå god plass på banene, og de blir nå flittig benyttet av mange av våre medlemmer. Hyggelig å se dere alle her, selv om mange er i ferie modus !

De fleste lagkamper er unnagjort:

Herrer 1 laget ble nr. 4 i 1 divisjon. Her er ikke tabellen helt oppdatert da 2 lag har trukket seg, men vi rykker verken opp eller ned.

Herrer 2. lag har en match igjen mot Bygdøy d. 23/8 hjemme, og de ligger midt på tabellen i 2 divisjon.

Vårt dame lag kom inn som nr. 3 i Elite divisjonen etter tap for Stavanger. Neste år er målet å vinne! Furuset vant og Stavanger ble nr. 2.

Veteran herrer 1 lag ble nr. 3 i 1 divisjon og Veteran herrer 2.lag ble nr. 5 også i 1 divisjon. Lagene møter hverandre til en utsatt kamp i august. Her blir det hjemmeseier.

Veteran damer 1 lag mangler 2 matcher som er utsatt til August d. 13 og d. 19, men de ligger som nr. 3 i 1 divisjon.

Veteran damer 2 lag ligger nest sist i 2. divisjon, men serien er ikke ferdigspilt så vi håper på noen seire og fornyet kontrakt i august.

Bra å se at HTK har mange spreke medlemmer som gjør det bra på banen !!

Mange av våre Tennis Future spillere har gjort det meget bra i de siste turneringer – nå kan dere følge dem på Facebook siden til HTK- logg inn på www.facebook og søk frem Holmenkollen tennis klubb – bli venn !! Da får du al info inn på din FB side automatisk!

Mikkel Baumann tok sitt første TE poeng og ble nr. 2 i SEB Cup på OTK forrige uke og hadde en fin fremgang i Jura NC i Moss nå!

Henrik Lindeman vant turneringen på Snarøya !

Lillian Gabrielsen ble nr. 2 i TE turneringene på Stabekk og i Asker og har rykket frem på rankingen!

Alexandra Borg vant NM innendørs!

Se info om alle og bilder på HTK’s Facebook side !!

Vår tennisskole har også vært større end tidligere i utendørs sesongen, med mange ivrige små og store spillere – mange var på tennis leir her i uke 26 og flere kommer i uke 32 og 33.

Stor takk til jentene vår i kiosken Benedicte og Henriette som lager mat og holder orden på salget av brus/ is mm. Vi har i år hatt et rekord salg av is og brus – dog noe mindre på middags fronten!

Kiosken åpner igjen mandag d. 18/8 – Skolestart – og holder åpen til 7/9. Tusen Takk til alle foreldre som har stilt opp i kiosken når vi har lagkamper !!!

Vi skal arrangerer en åpen u/16 og u/18 turnering i weekenden 29/8 til 31/8 – hvor mange av våre egne spillere skal delta og vi håper mange fra de andre klubber også kommer!

Den 6-7 September går Orange Tour turneringen av stabelen her på HTK – hvor mange barn fra alle klubber skal delta i turnering med oransje baller ( lagspill ) !

Glem ikke NM som starter d. 8/8 i Frogner parken og Landsturneringen på Nordstrand.

Finaler er 21/8 – Masters i Red Tour blir spilt d. 23/8 og Orange Tour d. 24/8 – begge i Frogner parken.

Vår nye trener med ansvar for tennis skolen Erik Thorelli begynner full tid d. 3.August ( NM oppkjøring med Pelle og Tennis leir for tennis skolen) – han og Catharina skal sørge for at vår voksene tennis skole gruppe blir godt ivaretatt fremover- vi ønsker ham Velkommen !

Sender ønske til alle HTK’s trenere om en super sommer ferie, hvor batteriene lades og tusen takk for en strålende innsats i år !!

Takk også til bane/anleggs komiteen som består av mange arbeidsomme karer Anders, Peter, Morten W. Iver, Trygg mfl., Tom Dahl –  HTK’s greenkeeper og Morten Due Strand for at vårt anlegg ser så bra ut som det gjør – Morten kommer til å være her de neste ukene og stelle pent med våre baner og passe på klubb huset, da kontoret er sommer stengt fra mandag 7/7 frem til 4/8 !

Mange sommer hilsener til alle medlemmer