SOMMERHILSEN FRA HTK:

NÅ ER SOMMERFERIEN FOR BARNA IGANG OG HTK HAR HATT SOMMERLEIR PÅ HTK’S ANLEGG OG NOEN AV TENNIS FUTURE-GJENGEN HAR VÆRT I STRØMSTAD.

Det har vært noen hektiske vårmåneder, hvor vi har hatt tenniskurs for tennisskolebarn og Tennis Future-barn samt voksenkurs både for herrer og damer, Britts Damer har vært her hver dag fra 9-13 og vi  har fått gjennomført totalt 16 lagkamper.

Vi arrangerte i år Tennis Europe internasjonal turnering for U/14 og U/16 både gutter og jenter i hele uke 22/23 med mange norske og utenlandske spillere og hvor våre norske spillere hevdet seg i både semi og finaler.

Mange av turneringsspillerne har spilt Norges Cup og RM samt SEB Cup i Frognerparken og hatt meget gode resultater.

Vil spesielt gratulere våre nye regionsmestre –  hvor Marthina Schwencke vant u/12 klassen og Lillian Gabrielsen vant u/14 og Beatrice Faureng vant turnering i Sandefjord.


Det blir noen stille uker fremover, men for dere som er hjemme er det en god anledning til å bruke anlegget som vil bli passet på daglig av Morten. Vi er tilbake igjen for fullt med NM-oppkjøring mandag d. 29/7 og du kan se Kalender for hva som skjer på HTK i august Her
https://holmenkollentk.no/wp-content/uploads/2013/07/Kalender-for-August-2013.pdf

Vi ønsker alle velkommen tilbake til Voksenkurs, tennisskoletrening og hyggelige august dager på HTK!

God sommer alle sammen!