Vi ønsker HTK medlemmer Riktig God Jul og Godt Nyttår

Da nærmer Julen seg med storm skritt ! Vi på HTK vil benytte anledningen til å ønske alle medlemmer en riktig God Jul og alt godt i det nye år!

Denne uken har vi hatt litt jule moro på tennis skolen hver dag og igår var det tid for den årlige JUL KUL turneringen hvor Christen vant mini tennis turneringen og alle barna fra Tennis Future og rekrutter deltok fra 8 til 18 år . Det var slag match om godte posene og kamp om mini tennis poengene med jule musikk til, vi avsluttet med risengryn grøt, mandariner, pepperkaker og godis og Janne holdt sin årlige tale til alle og ga stafett pinnen videre til Catharina og Erik til neste år !

Vi er heldig å ha en så fantastisk grei gjeng med barn og unge både på tennis skolen, tennis future og rekrutter at det er en glede å arrangerer for dem og ha dem her i hverdagen !! Dere foreldre kan være stolte av barna deres !!

Gode resultater på junior siden har vi også hatt . Alexandra vant NM inne og Lillian ble nr 2 i u/16 NM ute. Julie vant over svenskene i Halloween Cup Gøteborg her i høst, hvor gjengen hadde en super tur med turnering, trening og mye moro.

På senior siden spilles det for tiden innendørs serie for damer og de er er på full fart fremover og har vunnet de fleste lag kampene. Også Britts damer spiller og spiller – mye godt humør med spreke damer fra 9-13 hver dag ! Våre herrer på 1 og 2 lag veteran har stått på hele sommeren og gjort en god figur – noen av gutta får trent her i boblen på vinterstid og noen får trent på Heming. Jørgen Lindeman vant NM 45+ og Kari Grønneberg vant NM 50+.

Vi har nå fått et fantastisk 2 spann på trener siden, på vår tennis skole – Catharina Backer og Erik Thorelli. Catharina har jo vært med oss en stund nå og er jo oppvokst her, og Erik som kommer fra Uppsala, har vært en av Sveriges beste juniorer og har utdannet seg til trener både her og fortsetter på master i Sverige. Han begynte hos oss i August. Han har fort kommet inn HTK gjengen og er flink med alle både rekrutter og tennisskole barna. Vi setter stor pris på deres engasjement og positivisme og ser til at tennisskole barna trives og har tatt et kjempe byks dette året. Spesielt våre rekrutter er skikkelig på gang. Pelle tar hånd om de eldste i Future gjengen og leder trener teamet godt. Vi gleder oss til neste år med flere turneringer og camps som vi skal arrangerer her på HTK.

Vil med dette ønske dere alle en God Jul og Godt Nyttår og takk for at jeg møter så mange blide medlemmer i min hverdag !!

11-2630-Skating-Santa  Mange jule hilsener fra Inger